Thursday, August 9, 2012

Cztery Pory Roku: Letnie Grillowanie z Makro

Jak grillować, panie premierze? :-)

W odpowiedzi na to frapujące pytanie bardziej doświadczona część ekipy Sur Nos Tables udała się do Akademii Efektywnej Przedsiębiorczości Makro. Na szkoleniu o poetyckiej nazwie Cztery Pory Roku: Lato barbecue, Sur Nos Tables miało okazję zgłębić techniki grillowania i wędzenia. 



 

Mimo niesprzyjających warunków atmosferycznych (jak grillować w ulewnym deszczu?!), warsztatowe kucharzenie zakończyło się pełnym sukcesem!
Po 6 godzinach nauki wróciłam do domu z głową pełną inspiracji i pomysłów na letnie grillowanie. Tylko gdzie to słońce...?




3 comments:

  1. zaciekawiło mnie drugie zdjęcie, czy to nadziewany bakłażan w panierce ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. To kwiat cukinii w japońskiej panierce - bardzo smaczna i fajnie wyglada :)

      Delete
  2. BYŁAM NA TYM SZKOLENIU, CHYBA NAJLEPSZE ZE WSZYSTKICH OFEROWANYCH, CHOĆ NIE TWIERDZE, ŻE INNE SĄ GORSZE. POZDRAWIAM

    ReplyDelete