Warszawska Sur Nos Tables razem z ekipą Lawendowego Domu testowała lody i sorbety firmy Grycan – ponad 40 smaków!
Pani Elżbieta Grycan opowiadała o firmie Grycan Lody Od Pokoleń, o produkcji lodów za czasów jej ojca i o tym jak firma funkcjonuje teraz. Najbardziej podobało mi się robienie musów z malin i truskawek wedy gdy owoce są w sezonie, tak aby uzyskać soczysty i slodki produkt końcowy.
Elżbieta Grycan w akcji! |
Siła twórcza Lawendowego Domu |
Testowanie było połączone z warsztatami: najpierw komponowaliśmy desery, a później pilnie uczyliśmy się jak najlepiej je sfotografować. Po nauce, kawie i herbacie udaliśmy się do domu z pełnymi brzuchami. Na koniec spotkania otrzymaliśmy prezenty od Lawendowego Domu i Grycan Lody Od Pokoleń. Ciasteczka zostały zjedzone, a karty podarunkowe zostaną wykorzystane w niedzielę.
Impreza na piątkę z plusem!
No comments:
Post a Comment