tag:blogger.com,1999:blog-335972870434950730.post5355667708619986675..comments2023-04-28T06:00:10.281-07:00Comments on Wege i omni - po dwóch stronach oceanu.: Chleb na żytnim zakwasieSur Nos Tableshttp://www.blogger.com/profile/07679918261893535196noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-335972870434950730.post-36873125824677535082012-03-27T10:22:53.432-07:002012-03-27T10:22:53.432-07:00Już wiem, jaki błąd popełniam - dodaję za dużo zak...Już wiem, jaki błąd popełniam - dodaję za dużo zakwasu:D Piękny! Ostatni mój eksperyment z krótszym wyrastaniem zaczynu a dłuższym po wymieszaniu z resztą wyszedł. :) Leniwce sobie radzą:P jak w nocy rośnie chleb, to nie powoduje niecierpliwości i sobie spokojnie może dojrzewać. Lepiej jednak trzymać się przepisu, jak się nie jest znawcą tak, jak ja:) http://pracowniawypiekow.blogspot.com/2009/08/najatwiejszy-chleb-zytni.htmlNieśkahttps://www.blogger.com/profile/14713194383311322060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-335972870434950730.post-25798809012800833652012-02-28T07:44:36.179-08:002012-02-28T07:44:36.179-08:00Nie ma chyba szybciej znikającego wypieku, niż chl...Nie ma chyba szybciej znikającego wypieku, niż chleb :DAurorahttps://www.blogger.com/profile/10488107011325447471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-335972870434950730.post-35353816112646982092012-02-28T03:16:14.214-08:002012-02-28T03:16:14.214-08:00Po trzech dniach, nadal pyszny.Nie kruszy się i je...Po trzech dniach, nadal pyszny.Nie kruszy się i jest wilgotny. Polecam :)surnostablesnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-335972870434950730.post-58356500900685665722012-02-27T22:19:02.963-08:002012-02-27T22:19:02.963-08:00Na zakwasie najlepszy. Mój brat mnie często o taki...Na zakwasie najlepszy. Mój brat mnie często o taki prosi, bo go uwielbia :)<br />Nie dziwię się, że tak szybko znika :Dkikimorahttps://www.blogger.com/profile/07945166722188818486noreply@blogger.com